Binnenkort eindigt het experiment van het Zero Waste Lab op het Waterlooplein. 

We willen alle deelnemers graag bedanken voor hun support aan dit bijzondere project. In de afgelopen zes maanden hebben we een grote community gerealiseerd van honderden bewoners, ondernemers, basisschoolleerlingen en organisaties in de buurt. We zijn er trots op dat we met elkaar de buurt een stukje socialer, schoner en meer circulair hebben gemaakt. Helaas is het experiment nu voorbij en sluit het lab op het Waterlooplein. 

Zero Waste Lab Dapperplein blijft wel open in 2018. Vanuit deze locatie bouwen we voort op de grote community in de buurt en werken we met (bestaande en nieuwe) partners aan de transitie naar sociale en circulaire buurten. 

Praktisch:

  • Zero Waste Lab Waterlooplein blijft open t/m 17 januari 2018;
  • Munten kunnen bij de deelnemende ondernemers in Centrum ingeleverd worden t/m 10 februari 2018;
  • Bewoners die ingeschreven staan bij Zero Waste Lab Centrum zijn van harte welkom bij Zero Waste Lab Dapperplein!

We horen het graag als er vragen zijn. En we willen iedereen ontzettend bedanken voor alle bijdragen om van het lab een succes te maken. Hopelijk tot snel op Dapperplein 84! 

Liefs,

Team Zero Waste Lab

Comment